Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Cum va fi vremea astăzi

Temperatura aerului va marca o scădere în toate regiunile, mai accentuată la valorile diurne şi cu precădere în partea de vest şi nord-vest a ţării, astfel că temperaturile maxime vor caracteriza o vreme rece pentru această dată, chiar deosebit de rece în Moldova, informează ANM.

JOI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi rece pentru această dată, chiar deosebit de rece local în regiunile extracarpatice. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 13 grade, iar cele minime între -4 grade şi 8 grade. Cerul va fi mai mult noros în partea de sud-vest, unde mai ales ziua, local va ploua în general slab cantitativ. În restul ţării înnorările vor fi temporare, iar ploile izolate.

La munte, cu precădere în Carpaţii Meridionali vor fi precipitaţii îndeosebi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, dar şi în partea de sud-est a teritoriului în cursul zilei. Pe arii restrânse în nord şi centru şi izolat în rest se va semnala brumă, iar pe spaţii mici în zonele joase de relief va fi ceaţă.