Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Surpriza URIASA de la Renault! Dacia de 5000 de euro arata SUPERB! Primele imagini oficiale !

Renault a lansat in sfarsit o masina care costa sub 5000 de euro, iar aceasta va ajunge si in Europa cu sigla Dacia! 

Renault a lansat oficial noua Kwid in India, masina cu pret de pornire de la 4200 de euro! Kwid a fost lansata in urma cu doi ani sub forma de concept, iar acum va fi comercializata ca masina de serie.

Chiar daca se vinde cu sigla Renault in India si America de Sud, Kwid e sora cu Sandero, Logan, Duster sau Lodgy, prin acelasi linii de design.

Renault anunta Kwid ca un SUV de dminesiuni reduse, cu “spatiu generos in cabina si dotari fara precedent pentru acest segment”.

Kwid are caracteristici de SUV, partea frontala scurta si garda ridicata de 180 mm.

DACEA

 

Masina are 3.69 metri lungime si 1.58 metri latime, dimensiuni ideale pentru orase aglomerate. Grila din fata ne aminteste de Duster, iar farurile sunt in noua forma promovata de Renault pe noile modele.

Din lateral, masina seamana cu Sandero, in timp ce spatele e imprumutat de la Renault Captur. Cel mai bun din tot ce are mai bun Renault la aceasta ora?

Chiar daca e cea mai ieftina masina, Kwid e dotata cu instrumente digitale in bord, gurile de aer sunt din crom, exista conectivitate Bluetooth, dar si navigatia Media-Nav cu ecran de 7 inci.

Renault sustine ca e loc suficient in Kwid pentru cinci persoane, dar si un portbagaj generos.

DACEA2

 

La capitolul motorizare nu sunt inca foarte multe informatii, insa pana acum s-a aflat de existenta unui motor de 0.8 litri benzina conectat la o cutie manuala in cinci trepte pentru piata din India.

Renault Kwid va fi disponibil momentan doar in India, la preturi cuprinse intre 4200 de euro si 5600 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.