Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Câştigătorii EUROVISION 2017. Piesa Portugaliei, interpretată de Salvador Sobral, câştigă finala Eurovision. Reprezentanţii României ocupă locul şapte

Câştigătoarea Eurovision 2017 este piesa care a reprezentat Portugalia în concurs, “Amar Pelos Dois”, de Salvador Sobral şi de sora sa, Luisa. Reprezentanţii României s-au clasat pe locul 7. Ilinca şi Alex Florea au cântat piesa Yodel It.

Salvador Sobral a câştigat competiţia de la Eurovision cu melodia ”Amar Pelos Dois”(Iubire pentru amândoi), pe care a interpretat-o alături de sora sa, Luisa. Reprezentantul Portugaliei a reuşit să impresioneze publicul şi juriul şi să obţină 758 de puncte. Salvador Sobral are 27 de ani şi multe probleme de sănătate. Solistul din Portugalia are nevoie de un transplant de inimă şi poartă un stimulator cardiac. Cu toate astea, marele lui vis a fost să ajungă pe scena de la Eurovision.

 În prima semifinală Salvador Sobral nu a fost în stare să evolueze pe scena principală, fiind nevoit să cânte într-o secţiune specială, aşezat pe ringul de dans, pentru că urcarea pe scenă ar fi durat peste trei minute.

În afară de asta, interpretul a rugat organizatorii să nu-i aseze lumina în faţă. În pofida tuturor greutăţilor, Salvador a reuşit să ajungă în finala concursului.

Surprizele din clasament nu se opresc însă aici. Kristian Kostov a poziţionat Bulgaria pe locul al doilea cu “Beautiful Mess”, 615 puncte.

Republica Moldova a fost reprezentată de o trupă de băieţi, Sunstroke Project. Ei au cântat piesa  “Hey Mama” şi au ajuns pe locul trei în clasamentul final, cu 374 de puncte. Ilinca şi Alex Florea au clasat România pe locul 7, cu 282 de puncte.

Pe scena de la Eurovision a urcat şi Ruslana. Artista din Ucraina a câştigat concursul Eurovision în 2004.

Ca de fiecare dată, casele de pariuri s-au întrecut în previziuni în ceea ce priveşte câştigătorul trofeului Eurovision. Potrivit acestora, reprezentantul Italiei, Francesco Gabbani, cu piesa „Occidentali’s Karma”, se afla printre favoriţi.

România apărea pe poziţia a şasea la casele de pariuri, reuşind să convingă publicul şi juriul că merită să intre în finala de la Kiev şi chiar să aibă şanse la trofeu. 

Portugalia 

 

Sursa:gandul.info.