Tânără căsătorită cu cinci fraţi

Povestea unei tinere din India care este căsătorită cu cin frați a făcut înconjurul lumii! Femeia de 21 de ani a povestit cum decurge viața ei, alături de cei cinci frați!

Sursa foto: www.dailymail.co.uk

Rajo Verma, o tânără mamă din India are doar 21 de ani si este căsătorită cu cinci bărbaţi, toţi fraţi, potrivit unei tradiţii locale pe care trebuie să o urmeze, potrivit The Sun.

Femeia se culca cu un bărbat diferit în fiecare seară. Mai mult, Rajo nu ştie al cui este primul lor copil, Jay, un băieţel de doar 18 luni.

„Initial a fost puţin ciudat, dar nu favorizez pe niciunul. Mama a fost de asemenea căsătorită cu trei fraţi şi când m-am căsătorit ştiam că trebuie să-i accept pe toţi de soţi. Mă culc cu ei pe rând. Nu avem paturi, doar mai multe pături pe podea. Primesc mai multă atenţie si dragoste decât majoritatea soţiilor”, a declarat femeia.

Guddu, primul dintre soţi, în vârstă de 21 de ani, povesteşte că a fost primul cu care s-a căsătorit, în urmă cu patru ani. El spune că nici unul din cei cinci frati nu este gelos, considerându-se o familie mare şi fericită.

Sursa:evz.ro