Un convoi militar a fost implicat într-un accident pe Autostrada A1

Un convoi militar format din 15 autovehicule cu trailer, care transportau generatoare de curent,Autostrada A1, a fost implicat într-un accident pe Autostrada A1,  la kilometrul 579. Unul dintre şoferii din convoi a adormit la volan şi a intrat cu autovehiculul în parapet, fiind aruncat din maşină.
Convoiul se deplasa de la baza militară de la Poplaca înspre o altă bază militară din Uniunea Europeană. Din primele cercetări reiese faptul că accidentul s-a produs pe fondul oboselii.

Şoferul care a adormit a lovit maşina din faţa lui, iar apoi a tras de volan stânga după care a intrat în parapetul care delimitează cele două sensuri de mers.

Autovehiculul în care se afla nu s-a oprit, ci a mai mers zeci de metri prin parapeţi. În acel moment portiera autovehiculului s-a deschis, iar şoferul a fost aruncat din acesta. Atât şoferul, cât şi înlocuitorul acestuia, aflat pe locul din dreapta, au fost transportaţi la spitalul din Timişoara. Starea lor este stabilă nu au răni grave, unul dintre ei a rămas internat în spital.

Traficul în zonă nu a fost blocat, au fost doar restricţii de circulaţie.

Sursa:adevarul.ro