Horoscop: 29 august 2017

Horoscop zilnic 29 august 2017. Zodia care și-ar putea întâlni marea dragoste 817

Berbec

 În această perioadă este posibil să reîntâlneşti o iubire din trecut şi să lămuriţi anumite lucruri. Ai o stare de spirit bună, entuziasm şi bună dispoziţie
 Taur

Gemeni

Dacă vei primi anumite observaţii sau critici, încearcă să nu le iei ca pe un atac la propria persoană, ci să vezi partea bună sau constructivă.

Rac

În următoarea săptămână astrele îţi pot aduce în viaţă o nouă iubire. Este important să fii deschis şi atent în jurul și să profiți de această șansă.

Leu

Încearcă să fii mai detaşat şi mai relaxat. Eşti singurul care îşi poate scrie scenariul vieţii, vizualizând viitorul aşa cum vrei tu să fie.

Fecioară

Încearcă să faci lucruri care să aducă un plus de valoare în viaţa ta. Probabil ai neglijat în ultimul timp activităţile care te împlinesc.

Balanţă

Abordează mai relaxat şi mai detaşat relaţia pentru a vedea mai bine unde şi de ce sunt probleme. O discuţie deshisă poate rezolva multe.

Scorpion

Abilităţile tale în comunicare şi gândirea analitică îţi pot aduce beneficii în planul profesional. Astrele te sfătuiesc să acorzi mai multă atenție sănătății.

Săgetător

Următoarea săptămână este favorabilă punerii în aplicare a proiectelor de viitor şi reevaluării relaţiei pe care o ai cu colaboratorii sau colegii.

Capricorn

În această perioadă astrele îţi sunt favorabile în ceea ce priveşte planul social aşa că sună-ţi prietenii şi organizeaza o ieşire în oraş.

Vărsător

Chiar dacă eşti o persoană introvertită uneori este mai bine să spui ceea ce te deranjează. Nu toată lumea poate intui ceea ce este în sufletul tău.

Peşti

Poţi avea mult de câştigat în tot ceea ce presupune munca intelectuală, comunicare sau negocieri. O zi perfectă investițiilor finaciare.

Sursa:antena3