Un amestec din doar două ingrediente are un efect fantastic în lupta cu multe boli

Catina cu miere de albine este cel mai bun remediu natural care poate creste imunitatea. Catina cu miere de albine este un adevarat leac universal. Ea contine de 10 ori mai multa vitamina C decat citricele si de 2 ori mai multa decat faimoasele macese.

De asemenea, catina contine si alte vitamine precum: A, B1, B2, B6, B9, E, F, K , O, beta caroten, fosfor, celuloza, potasiu, calciu, fier si magneziu. Daca amesteci catina cu miere poti preveni 33 de boli care vor aparea in urma unui sistem imunitar deficitar. Catina cu miere are proprietati antioxidante si poate vindeca orice viroza respiratorie sau raceala. Totodata, catina este cunoscuta pentru beneficiile sanatatii ochilor.

Asadar, catina este foarte buna in intarirea sistemului imunitar, al vederii, intarirea unghiilor si a firului de par, a sistemului osos si respirator. Este un leac universal bun la toate. Se recomanda catina, mai ales in cazul copiilor pentru ca este mai bine sa le administram alimente sanatoase. Ar fi pacat sa nu profitam de beneficiile catinei.

Iata reteta:

1 kilogram de fructe de catina
1 kilogram de miere de albine
Se amesteca catina cu mierea si se lasa la macerat 9 zile, vasul fiind acoperit ermetic. Se consuma 1 sau 2 lingurite pe zi, dimineata pe stomacul gol.

Alte beneficii ale catinei:

Catina este un antiinflamator foarte bun, cicatrizant, antibiotic si chiar anticancerigen. Exista si un ulei de catina care poate reduce colesterolul, ajuta la remedierea ulcerului gastric si amelioreaza afectiunile circulatorii sau hepatice.

Sursa:realitatea.net