Weekend sângeros pe şoselele din Botoşani

Două accidente rutiere deosebit de grave au avut loc la Botoşani, în acest weekend. În urma acestora 5 persoane au ajuns la spital iar o femeie a decedat pe loc. Printre răniţi se află şi un copil de aproape un an şi o femeie însărcinată.

Femeie spulberată sub ochii nepoatei  

Primul accident rutier grav de la sfârşitul săptămânii trecute a avut loc vineri noapte. Incindetul a avut loc în jurul orei 22.00, în localitatea Cătămărăşti, pe drumul ce duce de la Botoşani la Dorohoi. Două femei, una de 70 şi cealaltă de 77 de ani se întorceau împreună cu o adolescentă, nepoata unei dintre bătrâne, de la biserică către casă.

Femeile în vârstă, deşi era întuneric, au traversat în fugă strada, într-o zonă fără marcaj pietonal. În acel moment au fost lovite în plin cu autoturismul de un şofer de 21 de ani, care mergea dinspre municipiul Botoşani către Cucorăni. În urma impactului, una dintre femei a murit pe loc, iar cealaltă a fost aruncată în şanţul de la marginea drumului. Scenele de groază s-au petrecut sub ochii, nepotei uneia dintre femei, care a rămas la marginea drumului. Echipajele SMURD au transportat-o pe femeia rănită la spital.   Femeie gravidă şi copil mic băgaţi în spital

Un alt accident rutier deosebit de grav a avut loc duminică pe drumul ce leagă municipiul Botoşani de Suceava. Mai precis duminică dimineaţă, un şofer de 40 de ani venea împreună cu familia din Suceava şi se îndrepta către Botoşani.  În dreptul localităţii Vlădeni a pierdut controlul asupra volanului, a derapat pe criblura de la marginea drumului, a intrat pe contrasens şi în cele din urmă s-a răsturnat pe câmpul din apropiere.

În  maşină se aflau cinci persoane, printre care şi un copil de un an dar şi o tânără însărcinată. Patru persoane rănite, inclusiv copilul şi gravida au fost transportaţi cu ambulanţa la spital. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a fi stabilită cu exactitate cauza accidentului.    Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:    Trei tineri în stare gravă, după ce s-au răsturnat cu maşina. Alte două victime, dintr-un al doilea accident, au ajuns la spital la scurt timp

Sursa:adevarul.ro