Expomineralia la Palas Mall! Ramasite de dinozauri si alte fosile!

ExpoMineralia, Targul International de Minerale, Roci si Bijuterii, uimeste din nou, aducand la Palas Mall, in premiera la Iasi, piese de colectie cu o vechime de zeci de milioane de ani. In perioada 15 – 19 iulie 2015, iesenii vor putea admira si chiar achizitiona ramasite de dinozaur si multe alte fosile. Vedetele acestei editii sunt dintii de dinozaur, bucatile de meteorit si amonitii uriasi.
In plus, vizitatorii targului vor gasi in Atriumul Palas Mall alte peste 150.000 de bijuterii, accesorii, decoratiuni si alte obiecte lucrate cu maiestrie, din pietre pretioase si semipretioase. Articolele cu un design deosebit sunt create din roci, flori de mina, geode, cristale, lemn, pietre pretioase si semipretioase, care provin din peste 50 de tari ale lumii.
Mai mult de 180 de tipuri de pietre, cu forme si culori diferite, au fost utilizate pentru crearea bijuteriilor stralucitoare si rafinate. Cei pasionati vor putea afla care sunt proprietatile fiecarei pietre, ce se potriveste zodiilor si personalitatilor lor sau cum le pot influenta starea de sanatate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *