Accident MORTAL pe E79, în urma impactului, un autoturism și o motocicleta au luat foc

Un motociclist în vârstă de 26 de ani a murit, azi, după ce a lovit o mașină, pe drumul european E79, la Ișalnița, în județul Dolj. În urma impactului, autoturismul și motocicleta au luat foc, iar doi oameni care erau în vehicul sunt în stare gravă, fiind solicitat elicopterul SMURD.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că accidentul s-a produs după ce motociclistul în vârstă de 26 de ani a depășit autoturismul care vira la stânga.

„Un autoturism și un motociclist se deplasau pe E79 dinspre Craiova spre Ișalnița. Autoturismul a încercat să facă stânga spre ștrand, însă motociclistul se încadrase pentru a efectua depășirea. În urma impactului a rezultat decesul motociclistului și rănirea a altor două persoane din autoturism, acestea fiind conștiente”, a afirmat Grădinaru.

În urma impactului, autoturismul și motocicleta au luat foc.

 

„La sosirea echipajului de pompieri ardea și autoturismul și motocicleta. La fața locului erau trei victime dintre care una încarcerată în autoturism. După evaluare s-a constatat că două victime sunt conștiente și cooperante și vor fi transportate la spital iar cea de a treia decedată”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Tania Vîlceanu.

Ea a adăugat ca pentru una dintre victimele din mașină a fost solicitat elicopterul SMURD pentru a o transporta la spital.

sursa: reporterntv.ro