Prognoza meteo pentru 11 octombrie 2018

Vremea va fi in mare parte frumoasa pe timpul zilei. Dimineata sunt anuntate conditii de ceata in aproape toata tara.

Pe 11 octombrie, cerul va fi mai mult senin in toata tara. Dimineata vor exista conditii de aparitie a cetii in depresiunile intramontane, insa datorita umiditatii relativ scazute din straturile inferioare ale troposferei, aceasta se va risipi imediat dupa rasaritul Soarelui. Vantul va sufla moderat in estul Dobrogei si slab, cel mult slab pana la moderat in restul regiunilor tarii. Conform prognozelor Vremea.ro, maximele termice vor urca la pranz pana spre 17-22 de grade in Transilvania si Maramures, 20-25 de grade in Banat si Crisana si 19-24 de grade in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova, cu cele mai ridicate valori asteptate in zona Luncii Dunarii.

Vremea 11 octombrie in Bucuresti
In Bucuresti, regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele obisnuite in a doua decada a lunii octombrie. Cerul va avea innorari temporare, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 21-22 de grade, iar cea minima de 9-11 grade.

Vremea 11 octombrie la munte si la mare
Vremea la munte se anunta placuta si insorita, fara sanse de precipitatii. Temperaturile maxime inregistrate la munte vor fi in jurul valorii de 14 grade, iar minimele pot atinge 7 grade.

La mare cerul va fi innorat iar temperaturile vor fi cuprinse intre 14 si 21 de grade.