Un şofer bulgar, pe fondul neatenţiei în conducere, a pierdut controlul direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă prin dreapta şi a intrat într-un copac

Accidentul s-a produs în noaptea de 10 spre 11 octombrie, în apropiere de localitatea de frontieră Negru Vodă, judeţul Constanţa.

Accidentul rutier s-a produs între localităţile Comana şi Negru Vodă, pe DN 38. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţe Constanţa, reiese că în data de 10 octombrie, în jurul orei 23.20, un cetăţean bulgar de 61 de ani „ a condus ansamblul de vehicule format din autotractorul marca Mercedes, care tracta o semiremorcă, pe DN 38, dinspre Comana către Negru Vodă unde, la kilometrul 38, pe fondul neatenţiei în conducere, a pierdut controlul direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă prin dreapta şi intrând într-un copac.”

La faţa locului au ajuns şi medicii Serviciului de Ambulanţă care i-au acordat primul ajutor şoferului. Victima suferea de traumatism toracic forte bazal stânga.

Poliţiştii vor continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. Pe aceeaşi temă:

Sursa:adevarul