Roata Bucurestiului si alte 9 atractii in Parcul Herastrau!

În Parcul Herăstrău din Capitală a fost pusă în funcţiune o roată de distracţii înaltă de 25 de metri, în cel mai recent inaugurat parc de distracţii din România.

Noul parc de distracţii Miramagica se află în Herăstrău, la intrarea de pe şoseaua Nordului, lângă Ambasada Chinei. Inaugurată luni, 7 septembrie, noua zonă de divertisment a Capitalei găzduieşte cea mai mare roată de distracţii din România. „Lucrările la parc au început în luna iulie 2015, iar proiectul l-am gândit ca pe unul destinat familiilor care au copii. Întregul parc de distracţii a fost conceput în jurul roţii, am creat o poveste pentru toţi cei care vor veni“, explică Lucia Prăjişteanu, reprezentanta proiectului.

„Roata Bucureştiului“ măsoară 25 de metri înălţime şi are ceşcuţe colorate în alb şi roşu. Fiecare compartiment al roţii are o capacitate de şase persoane, fiind gândită în aşa fel încât toţi membrii unei familii să se poată bucura împreună de o călătorie de câteva minute în celebra roată. De fapt, spun reprezentanţii parcului de distracţii, toate atracţiile de aici au fost construite în jurul acestei roţii, care se doreşte un nou simbol al Bucureştiului.

În total, în noul parc de distracţii amenajat în Herăstrău se află nouă puncte fierbinţi ale distracţiei. Pe lângă Roata Bucureştiului, cei care trec pragul parcului de distracţii se pot bucura de o tură în celebrele lanţuri, nelipsite din parcurile de divertisment. Tornado,  sunt un carusel dedicat oamenilor de toate vârstele. O altă atracţie a parcului este zona numită Derby. Aici, cei care vor să distreze intră într-o competiţie din care fac parte câţiva cai de plastic în miniatură. Concret, oamenii care participă la acest joc trebuie să introducă cât mai repede bilele pe care le au într-o gaură amplasată pe masa de joc. Imediat ce bila ajunge în gaură, calul se mişcă. Cel care reuşeşte să nimerească cel mai des ţinta aduce cel mai repede calul la linia de sosire, fiind declarat câştigătorul concursului.

sursa adevarul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.