Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

E o pasăre, e un avion, e un bărbat care zboară pe o umbrelă….

Imagini inedite au fost filmate în Turcia. Vântul a bătut atât de tare încât a luat un bărbat pe sus, la propriu. Acesta a fost ridicat de la sol cu tot cu umbrelă.

Sadik Kocadalli era aşezat la o masă, într-o piaţă, împreună cu doi prieteni, când s-a iscat vântul. Cei trei s-au ridicat ca să ţină umbrela, dar rafalele au fost prea violente, scrie Daily Mail.

Deşi a sărit de la aproape patru metri înălţime, omul a scăpat nevătămat. Nu de acelaşi noroc a avut a avut parte cel peste care a căzut umbrela, fiind rănit şi dus la spital.

„Sunt bine până la urmă. După am văzut că umbrela tot urcă, am sărit. Cred că am ajuns pe la 3- 4 metri înălţime”, spune bărbatul.

Video aici

Sursa:gandul