Incident feroviar la Braşov: Circulaţie a fost întreruptă după ce locomotiva unui tren a deraiat/ Probeleme sunt şi în judeţul Mureş

Circulaţia feroviară este întreruptă în judeţul Braşov, după ce locomotiva unui tren care circula pe ruta Braşov – Bucureşti a deraiat.

Incident feroviar la Braşov: Circulaţie a fost întreruptă după ce locomotiva unui tren a deraiat

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, în judeţul Braşov, circulaţia feroviară este întreruptă pe Magistrala 300 Cluj-Napoca – Bucureşti, la intrarea în staţia Dârste dinspre Braşov, din cauza deraierii de la un boghiu a locomotivei unei garnituri.

Trenul circula pe relaţia Braşov – Bucureşti.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

CFR anunţă că locomotiva trenului 12392 a deraiat de o osie la ieşire din staţia Dârste.În ce măsură credeți că ar fi eficiente orele de pregătire desfășurate online?În mică măsură. Cred în metoda clasicăÎntr-o oarecare măsură. Cred că trebuie să existe un mix între online și offlineÎn mare măsură. Se câștigă timp și copilul poate fi supravegheatSunt de acord cu Politica de confidențialitate.DESCOPERĂ RĂSPUNSURILE

„Pentru asigurarea continuităţii traficului feroviar cele două vagoane ale trenului au fost retrase cu o altă locomotivă în staţia Braşov, de unde vor circula în compunerea trenului IR 1644 până la Bucureşti Nord. Menţionăm faptul că circulaţia feroviară între Braşov şi Dârste nu este afectată, toate trenurile fiind redirecţionate să circule pe varianta de traseu Dârste – Braşov, destinată trenurilor de marfă”, declară purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Cauzele deraierii vor fi stabilite de comisia de anchetă.

TRAFIC FEROVIAR OPRIT ŞI ÎN JUDEŢUL MUREŞ

Circulaţia feroviară este întreruptă şi în judeţul Mureş, între staţiile Lunca Bradului şi Stânceni, din cauza unui fir de contact rupt, anunţă Centrul Infotrafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că traficul feroviar este oprit pe Magistrala 400 Oradea – Braşov, între staţiile Lunca Bradului şi Stânceni, judeţul Mureş, din cauza unui fir de contact rupt.

Se intervine pentru remedierea problemei şi reluarea circulaţiei.

Circulaţia feroviară este întreruptă şi în judeţul Braşov, la intrarea în staţia Dârste, după ce locomotiva unui tren care circula pe ruta Braşov – Bucureşti a deraiat.

sursa: mediafax.ro