Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Un avion a aterizat de urgenta pe o autostrada, în timp ce mașinile circulau

Politistii italieni au descoperit ca un avion de mici dimensiuni a efectuat, sambata, o aterizare de urgenta pe o autostrada din Croatia, afirma surse din cadrul serviciilor de interventie, precizand ca nicio persoana nu a fost ranita in incident.

Soferii care conduceau pe o autostrada aglomerata din Croatia, sambata, au fost socati sa observe un mic avion care a zburat deasupra autostrazii si apoi a executat o aterizare de urgenta printre automobile, transmite DPA care citeaza publicatia 24Sata.

Motorul avionului Cessna s-a defectat in timpul zborului scoala si a fost nevoie de o aterizare de urgenta. Avionul a coborat pe autostrada fara sa loveasca nicio masina si a rulat pana cand pilotul a putut trage pe dreapta in siguranta.