Top 5 cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa

Vin fiert, turta dulce, produse traditionale- sunt cateva dintre elementele pe care le regasesti la orice targ de Craciun. An de an, orase de peste tot din lume se intrec in organizarea celor mai frumoase astfel de targuri.

Tara noastra este faimoasa pentru targurile de Craciun din Brasov, Sibiu, dar printre destinatiile favorite ale romanilor atunci cand vorbim despre astfel de evenimente se afla si orase de peste granita.

Descopera care sunt cele mai frumoase targuri de Craciun 2019, planuieste sa vizitezi unul dintre ele anul acesta si permite-i sa te invaluie cu “magia sarbatorilor”:

  • Targul de Craciun din Strasbourg, Franta (22 Noiembrie – 30 Decembrie 2019)

Cu peste 300 de stand-uri impartite in 11 zone din centrul orasului, targul atrage peste 2 milioane de vizitatori anual.

  • Targul de Craciun din Bruxelles, Belgia (29 Noiembrie 2019 – 5 Ianuarie 2020)

Este deschis timp de 5 saptamani, are un brad inalt de 22 de metri, peste 1.000 de lumini ce acopera Grand Palace si mai bine de 220 de stand-uri pline de bunatati.

  • Targul de Craciun din Viena, Austria (16 Noiembrie – 24 Decembrie 2019)

Viena este faimoasa pentru Targurile ei de Craciun. In Piata Rathausplatz se gasesc peste 150 de stand-uri, unde poti gasi de la dulciuri si mancare la cadouri personalizate.

  • Targul de Craciun din Munchen, Germania (27 Noiembrie – 24 Decembrie 2019)

Targul de Craciun are loc cel mai populat oras al Bavariei si aici gasesti o multime de stand-uri pline cu bunatati.

  • Targul de Craciun din Praga, Cehia (23 Noiembrie 2019 – 6 Ianuarie 2020)

Targul de Craciun din Centrul Vechi este cel mai popular. Un rol important il are arhitectura, care devine parca si mai impresionanta imbracata in luminite de Craciun.