Tarom va opera pe ruta Timișoara-Constanța. Care este prețul biletelor

Compania aeriană naţională Tarom va introduce o noua rută de pe Aeroportul Timişoara, spre malul mării, începând din 16 iulie. Cei din vestul ţării vor ajunge pe ţărmul Mării Negre, de la Timişoara, în aproximativ două pre de zbor.

Nouă rută, Timişoara-Constanţa, durează aproximativ două ore și va fi operată în fiecare zi de joi şi duminică, de pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia”.

Decizia a fost luată ca urmare a pandemiei de coronavirus, cu speranţa ca tot mai mulţi românii să aleagă să petreacă concediile în ţară, scrie Adevărul.

Cât costă un bilet pe ruta Timișoara-Constanța

Costul unui bilet pe ruta Timişoara-Constanţa, doar dus, costă, dacă rezervarea este făcută astăzi, de la 404 lei. Preţurile pot fi moficiate, însă, de la o zi la alta.

De asemenea, compania aeriană low-cost Blue Air a promis, încă de la începutul anului, că va avea trei curse pe săptămână, pe ruta Timişoara-Constanţa, urmând să fie operate în zilele de miercuri, vineri și duminică, dar nu au anunţat și data la care vor reîncepe cursele.

Reprezentanții Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța și Compania Națională Tarom promovează un plan strategic pentru a reconecta destinații turistice majore, pentru a facilita accesul turiștilor români către Litoral, Delta Dunării, Bucovina, Maramureș, Transilvania sau Banat.

Potrivit unui comunicat transmis de reprezentanții Aeroportului Internațional Mihai Kogălniceanu, s-au purtat discuții pentru a reintroduce zboruri, începând tot cu data de 16 iulie 2020, și pe rutele Constanța – Cluj și Constanța – Oradea, cu câte două frecvențe pe săptămână, în zilele de joi și duminică.

Directorul Tarom, George Barbu, a demisionat. Cu cine a fost înlocuit

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, informează că, marți, directorul general al companiei Tarom, George Barbu, și-a prezentat demisia, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație.

Membrii Consiliului de Administrație al Tarom au luat act de demisia acestuia și l-au mandatat pe Mihăiță Ursu să preia funcția de director general interimar pe o perioadă de 4 luni, informează Mediafax.

Mihăiță Ursu era membru al Consiliului de Administrație al Tarom. George Barbu a venit la conducerea Tarom în octombrie 2019.

sursa: gandul.ro