Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Restricţiile de circulaţie de pe A2 vor fi ridicate mai devreme

Restricţiile de circulaţie de pe Autostrada Soarelui vor fi ridicate joi, începând cu ora 10.00, mai devreme decât a fost estimat iniţial, a anunţat, miercuri, Ministerul Transporturilor.

În această perioadă, au avut loc lucrări la carosabil, iar în minivacanța de Rusalii, când au existat măsuri de relaxare în starea de alertă, s-au format de cozi de mașini, pe mai multe tronsoane.

„Poziţia pe care o am ca ministru al transporturilor şi pe care am susţinut-o şi din calitatea de preşedinte al Comisiei transporturi este ca, în timpul sezonului estival, lucrările de întreţinere la sectoare de drum precum Autostrada Soarelui trebuie suspendate. Văd că managementul CNAIR a înţeles ce le-am cerut, ce le-au cerut toţi românii care doresc să ajungă repede şi în condiţii de siguranţă pe litoral. Astfel că mâine, mai devreme de termenul fixat, vor fi ridicate restricţiile de pe A2, iar la sfârşitul săptămânii traficul se va desfăşura aşa cum trebuie”, susține ministrul Transporturilor, Lucian Bode, într-un comunicat de presă, citat de Hotnews.

Ministerul Transporturilor mai spune că reprezentanţii CNAIR, ai antreprenorilor care execută lucrările pe A2 şi cei ai poliţiei rutiere vor face „toate demersurile legale” și vor realiza lucrările specifice pentru marcajele rutiere, astfel încât traficul să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

CNAIR confirmă ridicarea restricțiilor pe Autostrada Soarelui (A2)

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR)  împreună cu Poliția Rutieră, ridică restricțiile de circulație instituite pe perioada lucrărilor de reparații ale autostrăzii București – Constanța, joi, 11 iunie, începând cu ora 10.00, cu patru zile înaintea termenului estimat inițial, potrivit unui comunicat al CNAIR.

Marcajele rutiere au fost finalizate, iar circulația se va desfășura fără restricții, pe ambele sensuri ale Autostrăzii Soarelui.

În perioada pandemiei generate de COVID 19, în condițiile traficului redus, CNAIR împreună cu antreprenorii au intensificat ritmul de desfășurare al lucrărilor, astfel încât, în această perioadă s-a reușit finalizarea lucrărilor de întreținere pe 33 km de autostradă.

Până acum, din cauza lucrărilor la carosabil, traficul s-a desfăşurat restricţionat, pe o singură bandă, între Cernica, judeţul Ilfov şi Fundulea, judeţul Călăraşi, respectiv la Drajna Nouă, judeţul Călăraşi.

Lucrările vor fi reluate la finalul sezonului estival, începând cu data de 15 septembrie.

Peste 15.000 de români, la mare în minivacanța de Rusalii

Peste 15.000 de români au ajuns în staţiunile româneşti de la Marea Neagră în minivacanţa de Rusalii. Estimările inițiale ale turoperatorilor erau între 10.000 şi 12.000 de persoane

Deşi, din estimările iniţiale, se părea că în minivacanţa de Rusalii vor ajunge la mare în jur de 10-12.000 de turişti, realitatea a depăşit aşteptările turoperatorilor, pentru că în acest weekend prelungit, pe litoral, sunt cazaţi peste 15.000 de români, cei mai mulţi dintre ei veniţi din Bucureşti (aproape jumătate din total), iar pe locurile următoare se situează Braşov, Prahova, Iaşi, Argeş şi Galaţi.