Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Accident grav pe DN4. Un tânăr a fost preluat de elicopterul SMURD

Un accidetn grav de circulaţie a avut loc ieri, pe DN4, şi s-a soldat cu rănirea gravă a unui tânăr, în vârstă de 20 de ani. Un elicopter SMURD a fost solicitat la faţa locului pentru a prelua victima, rănită- grav la cap.

Conform ISU Călăraşi, un echipaj de descarcerare din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa şi un echipaj de prim ajutor SMURD au fost solicitate prin intermediul 112 să intervină ieri în localitatea Curcani, pe DN 4 (la ieşirea din localitate spre Bucureşti), pentru acordarea primului ajutor în cazul a două persoane rănite, după ce un autotursm şi un autocamion au intrat în coliziune.   La sosirea echipajelor de urgenţă la faţa locului, pompierii militari au identificat două persoane accidentate, conducătorul autoturismului, încarcerat şi care prezenta mai multe traumatisme la nivelul capului şi la membrele superioare şi conducătorul autocamionului, care era conştirnt, prezenta escoriaţii minore şi care a refuzat examinarea.

sursa foto: adevarul

Tânărul de 20 de ani, care conducea autoturismul, a fost descarcerat de pompierii olteniţeni, a primit îngrijiri iniţial de la paramedicii SMURD şi colegii de la Ambulanţă, iar ulterior a fost preluat de elicopterul SMURD, care l-a transportat la un spital din Capitală.

Pompierii militari încadraţi pe autospeciala de descarcerare au decuplat bornele acumulatorilor autovehiculelor implicate şi au curaţat carosabilul în zona accidentului.

sursa: adevarul.ro