SITUAȚIA TRAFICULUI LA ORA 08.30

Ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile din ultima perioadă, la Centrul INFOTRAFIC din cadrul IGPR sunt semnalate următoarele probleme:

– DN66A este blocat la kilometrul 27+900 de metri, între localitățile Uricani și Câmpul lui Neag, județul Hunedoara (traficul auto este deviat provizoriu pe un drum logistic, pe creasta barajului);

– DN1R este blocat în localitatea Sâncraiu, județul Cluj (circulația rutieră este deviată pe DJ 126, prin localitate);

– pe DN57B, la kilometrul 1+200 de metri, pe raza orașului Oravița (județul Caraș-Severin), din cauza ploilor abundente din ultima perioadă, zidul de sprijin al taluzului s-a prăbușit în albia unui râu, afectând și suprafața de rulare. Un sens de mers este blocat, circulându-se deviat;

– DJ 672C este blocat în zona localității Runcu, județul Gorj;

– DJ 582 este blocat în zona localității Slatina-Timiș, județul Caraș-Severin.

***

Circulația rutieră pe DN7 (E81) Râmnicu Vâlcea – Sibiu se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, la kilometrul 248+500 de metri (ieșirea din localitatea Boița către Râmnicu Vâlcea, județul Sibiu), după ce un tir încărcat cu cartofi s-a răsturnat pe carosabil. Nu s-au înregistrat victime.

În perioada 22 iunie – 9 iulie 2020, pe DN6 Drobeta-Turnu Severin – Orșova, la kilometrul 354+150 de metri, în afara localității Gura Văii (viaductul Slătinicul Mare), județul Mehedinți, se execută lucrări de reparații la rosturile de dilatație. Astfel, circulația se desfășoară pe un singur fir, dirijat prin semaforizare ori cu piloți de circulație.

În județul Constanța, pe DN39 Mangalia – Vama Veche, între kilometrii 45+223 de metri – 45+464 de metri, au loc lucrări reparații pod, până la finalul anului 2020. Se circulă pe câte o bandă pe sens, din două prevăzute.

Pe  sensul către Sibiu al DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 238+120 de metri, în afara localității Câineni, județul Vâlcea, din cauza surpării suprafeței carosabile (pe o lungime de aproximativ 6 metri), se circulă pe un singur fir, dirijat prin semaforizare.