Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Horoscop pentru luni, 29 iunie 2020

Berbec
Zodia Berbec
S-ar putea sa fii nevoit sa te ocupi de chestiuni ce privesc viata de cuplu. Relatia cu partenerul de viata este destul de dinamică si se recomanda multa prudenta. Se pot strica definitiv relatii vechi. Daca esti implicat in proiecte sau colaborari s-ar putea să apară disensiuni între colaboratori. Exista nemultumiri in acest sector, de aceea bine este să verifici permanent situatia etapelor de lucru si oamenii implicați

Taur
Zodia Taur
Relatiile colegiale devin tensionate, dar nu se recomanda să răspunzi la provocări. Atentie ca se pot declanșa conflicte greu de estimat, controlat sau remediat. Se pot accentua unele problemele de sanatate mai vechi. Ocupa-te de treburile usoare si odihneste-te mai mult. O discuție secretă cu cineva din anturajul apropiat îți va lămuri multe necunoscute.

Gemeni
Zodia Gemeni
Cheful de distractii și aventuri te va face remarcat in anturaj. Relatiile sentimentale sunt tensionate si se pot rupe definitiv. Fii prudent și incearca sa eviti conflictele cu cei dragi. Copiii si problemele lor alcătuiesc un alt subiectul principal al zilei. Spre seara, ocupă-te de un hobby. Esti foarte creativ in aceasta perioada si bine ar fi să-ți transpui ideile în practică.

Rac
Zodia Rac
Sunt momente bune de a te ocupa de curatenii generale, reparatii curente sau poti plănui achizitionarea unor bunuri. Verifica sursele de aer din spatiul locativ. Mentalul cotidian se afla intr-un con de umbra, recomandabil fiind evitarea deciziilor majore și discuțiile ample. In a doua parte a zilei, aduna-i pe cei dragi la o mica petrecere. Au atâtea lucruri interesante de povestit!

Leu
Zodia Leu
Se pare ca esti mai mult pe drumuri. Intalnirile sau dialogurile cu neamurile și prietenii apropiați pot fi frecvente, dar tensioante. Gândirea și comunicarea sunt defectuoase, astfel că unii te pot percepe greșit, dar și tu pe ei. Componenta educațională este accentuată de catre astre. Te poti înscrie la forme de scolarizare pe termen scurt sau poți finaliza unele vechi.

Fecioara
Zodia Fecioara
Se întrezăresc cadouri, recompense sau se poate rediscuta remunerația primită la locul de muncă. Tentația cheltuielilor extravagante este la cote înalte. Fii prudent si chletuieste strictul necesar. Recomandabil este să-ți verifici bugetul de venituri si cheltuieli. Energia vitală fluctuează destul de mult. Spre seara lasa deoparte pragmatismul și îndreapta-ti atentia către cele sufletești.

Balanta
Zodia Balanta
Beneficiezi de multa energie, asa incat bine este sa te ocupi pe indelete de treburile tale. Combativitatea este la cote inalte. Fii prudent, incearca sa eviti conflictele si alterneaza munca cu odihna. Atentie la sanatatea intregului organism! Dozeaza-ti eforturile si nu pune la suflet chiar totul. Membrii familiei îți sunt alături, astfel că bine ar fi să te bazezi pe sprijinul lor.

Scorpion
Zodia Scorpion
Fii cat mai retras și discret în anturaj. Sufletul tau are nevoie de odihna si introspectie. Sunt posibile stari neplacute, dar evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil. S-ar putea sa descoperi diverse lucruri tăinuite demult, legate de colegii de serviciu. Încearcă să nu dai frâu liber primului impuls de a rupe relații vechi.

Sagetator
Zodia Sagetator
Prietenii si protectorii sunt subiectele tale favorite de astazi. Se pare ca primesti multa susținere din partea acestora, dar ti se si cere un fel de plată. Unele relatii mai vechi se pot strica definitiv. Evita conflictele, comunica strictul necesar si discerne cu atentie ce relatii dorești să păstrezi in continuare in viata ta. Poti afla informatii neplacute legate de cineva pe care îl considerai prietenul tau de suflet.

Capricorn
Zodia Capricorn
Interesanta zi pentru tine la capitolul carieră profesională. Sunt posibile discutii contradictorii cu un șef, de aceea fii prudent si asculta cu atentie ce ti se spune. Exista varianta îmbunătățirii statutului social sau, în funcție de caz, pot apărea și neplăceri. Familia îți este alaturi, dar nu cum ai dori tu. Bine ar fi sa gasesti un echilibru intre activitatile sociale si treburile gospodăresti.

Varsator
Zodia Varsator
Poti aborda relatiile cu strainatatea si studiile pe termen lung. Demersurile pentru calatoriile in afara granițelor țării pot cunoaște turnuri neașteptate. Daca esti nevoit sa calatoresti, verifica atent toate detaliile si pleacă doar dacă este absolut necesar. Gândirea și comunicarea sunt defectuoase, asa incat evita semnarea actelor, examenele și interviurile importante.

Pesti
Zodia Pesti
Chestiunile financiare continuă să-ți atragă atenția. Este vorba despre banii si bunurile comune cu ceilalti. Ai avea succes in achitarea datoriilor, dar și în alcătuirea planurilor de investiții. Totusi, fii prudent, intrucat surprizele neplăcute își pot face apariția, când și cum te aștepți mai puțin. Alții pot plănui în secret să profite de pe urma veniturilor tale. Fii prudent în toate!

sursa: astrocafe.ro