Accident mortal în Bolotești

Pompierii militari din cadrul I.S.U. Vrancea au intervenit la un accident rutier produs pe DN 2 D, pe raza comunei Bolotești, în care au fost implicate două autoturisme, din care au rezultat 5 victime, dintre care 2 victime rămase încarcerate.
La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea celor 2 victime rămase încarcerate. Din nefericire, una dintre victime, de sex masculin, a fost extrasă fără semne vitale. Celorlalte 4 victime le-au fost acordate îngrijiri la fața locului de echipajele SMURD și SAJ, după care au fost preluate și transportate la U.PU. Focșani. Ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Focșani a preluat o victimă de sex masculin, în vârstă de 61 de ani, care prezenta traumatism cranian. Ambulanța SMURD de la Stația de Pompieri Vidra a preluat o victima de sex masculin, în vârstă de 25 de ani, care prezenta dureri toracice. Alte 2 victime au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanța Județean Vrancea.

(Comunicat ISU Vrancea)