GRAV accident pe drumul Judeţean 108D, în județul Sălaj

Un sălăjean în vârstă de 41 de ani și-a dat ultima suflare într-un accident rutier teribil. Bărbatul a murit, miercuri seara, la volanul mașinii pe care o conducea pe Drumul Judeţean 108D, în județul Sălaj. Celălalt șofer implicat în accident a suferit răni grave.

Un sălăjean de 41 de ani a murit strivit, într-un accident teribil. Celălalt șofer a ajuns la spital cu răni grave

Miercuri seara, un bărbat din comuna Sălățig conducea pe direcția Zalău-Cehu Silvaniei și a intrat frontal într-un alt autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 67 de ani, potrivit IPJ Sălaj.

Șoferul din Sălăţig a rămas încarcerat. Mai multe echipaje de pompieri, descarcerarea, o ambulanţă şi echipajul de terapie intensivă mobilă au intervenit la fața locului.

Din nefericire, când a fost scos dintre fiarele contorsionate, sălăjeanul era deja mort. Celălalt conducător auto a suferit răni grave şi a o fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale şi investigaţii. Acestuia i-au fost recoltate şi probe de sânge.

Reprezentanții IPJ Sălaj a transmis că cercetările continuă pentru stabilirea condițiilor în care s-a produs accidentul.