Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Șofer prins de 4 ori șofând fără permis!

Unul dintre cei mai cunoscuți infractori din Iași a fost pedepsit din nou de judecători. De data aceasta, cel supranumit „Profesorul” a primit o pedeapsă de 4 ani de pușcărie. Petru Mazâlu a fost prins de 4 ori șofând fără permis.

Cel mai penal bunic din Iași a fost condamnat la pușcărie de judecători! Petru Mazâlu a fost prins de 4 ori șofând fără permis! „Profesorul” este unul dintre cei mai cunoscuți infractori din Iași, în special pentru faptele din tinerețe!
Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat la finele săptămânii trecute pe Petru Mazâlu la pedeapsa rezultantă de 4 ani de temniță, pentru conducere fără permis.

„Instanța menține măsura arestului la domiciliu dispusă față de inculpatul Petru Mazâlu”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Petru Mazâlu, prins de 4 ori conducând o mașină, deși nu are carnet

Acest nou proces al lui Petru Mazâlu a început pe 5 august 2020. Asta, după ce „Profesorul” a fost reținut, arestat preventiv și, mai apoi, arestat la domiciliu, de pe 16 iulie 2020. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătorie l-au acuzat pe cel mai penal bunic din Iași că, pe 7 iunie 2018, 18 decembrie 2019, 11 și 16 iulie 2020, a condus un autoturism, deși nu are permis.

Sursa:bzi