Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Accident rutier grav în Olt. Un bărbat a fost lovit mortal de un microbuz

Un grav accident rutier s-a produs marţi-dimineaţă, 23 februarie 2021, pe un drum din judeţul Olt, şoferul unui microbuz acidentând mortal un pieton.

Accident rutier grav în Olt. Un bărbat de 76 ani, lovit mortal de un microbuz condus de un şofer de 69 ani

Accidentul grav s-a produs în localitatea Călui din judeţul Olt, marţi-dimineaţă, 23 februarie 2021, un bărbat în vârstă de 76 ani, care a traversat drumul prin loc nepermis, fiind accidentat mortal de un microbuz de transport persoane care efectuează curse regulate, condus de un şofer în vârstă de 69 ani. Conform martorilor, pietonul ar fi apărut brusc în faţa microbuzului, venind de pe câmp, iar conducătorul auto nu l-ar mai putut evita. Poliţiştii nu au precizat încă mecanismul producerii acestui accident.

„La data de 23 februarie 2021,  în jurul orei 06.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că pe raza comunei Călui, din judeţul Olt, s-a produs un accident rutier.

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Balş s-au deplasat de îndată la locul producerii evenimentului pentru a efectua cercetări. La faţa locului a fost identificat un bărbat, de 69 de ani, din oraşul Balş, care ar fi condus microbuzul implicat în evenimentul rutier.  De asemenea, poliţiştii au stabilit identitatea pietonului accidentat mortal, un bărbat, de 76 de ani, din comuna Călui. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge“, a comunicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Alexandra Dicu.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de „ucidere din culpă“. La faţa locului au fost chemaţi şi reprezentanţii ISCTR pentru a verifica timpii de condus şi a fost anunţat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt. 

Sursa:adevarul