PROGNOZA METEO MARȚI, 23 FEBRUARIE 2021

Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru marți, 23 februarie 2021. Vremea se încălzește, iar temperaturile din termometre urcă în majoritatea zonelor țării. Vremea va fi deosebit de caldă pentru ultima perioadă a lunii februarie, mai ales în zonele de deal şi de munte, unde cerul se va menţine mai mult senin.https://1dd0788732c4e96bceb4c3018d5bc2ca.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-37/html/container.html

După mai multe zile cu temperaturi foarte scăzute și vreme mohorâtă, meteorologii anunță temperaturi în creștere, soare și atmosferă de primăvară în majoritatea regiunilor țării. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 6 şi 17 grade, iar cele minime între -5 şi 6 grade.

Prognoza meteo 23 februarie pentru București

ADVERTISING

Temperaturile vor fi ridicate și în zona Capitalei, iar dimineața și seara este anunțată ceață. În cursul zilei de marți, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade. Noaptea, cerul va fi mai mult senin, nu sunt șanse de precipitații, iar minima va coborî până la 0 grade.

Prognoza meteo 23 februarie pentru Brașov

În Brașov, ziua de marți aduce vreme frumoasă și mai caldă decât ar fi normal pentru data din calendar. Meteorologii anunță o maximă de 12 grade în timpul zilei și vreme însorită. Dimineața și seara mai pot fi nori joși și ceață. După lăsarea serii, temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 1 grad și cerul va fi mai mult noros.

Prognoza meteo 23 februarie pentru Iași

Meteorologii anunță că vremea va fi în general frumoasă și la Iași, dar din cauza ceții, temperaturile vor fi ușor mai scăzute, astfel că maxima din timpul zilei va fi de 8 grade. Noaptea se va face mai frig, iar minima va fi negativă, temperatura din termometre coborând până la -1 grad. Cerul se va menține senin.

Prognoza meteo 23 februarie la munte

La munte, vremea va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii februarie. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la altitudini mari. Temperatura aerului va creşte uşor faţă de ziua precedentă.

Prognoza meteo 23 februarie pe litoral

La malul Mării Negre cerul va fi predominant înnorat în timpul zilei. Temperatura maxima va fi de 6 grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius.

Sursa:cancan