Sfârșit tragic pentru un tânăr care făcea flotări pe mijlocul străzii

Tragedie fără margini! Un tânăr de 20 de ani a avut un sfârșit tragic, după ce a fost spulberat de un autoturism pe o șosea din orașul Milano. Băiatul făcea flotări chiar pe mijlocul drumului. Conform anchetatorilor, prietenii ar fi fugit de la locul accidentului.

Tragedie fără margini în Milano!

Tragedia avut loc pe un drum din Milano. Tânărul Isac Beriani se afla în mașină cu alți prieteni, moment în care șoferul a tras pe dreapta, după ce unuia dintre cei aflați în mașină i s-a făcut.

Tânărul de 20 de ani ar fi consumat alcool și ar fi coborât în mașină pentru a glumi. Acesta a început să facă flotări chiar în mijlocul drumului din Milano, moment în care a fost spulberat de o mașină.

Prietenii au fugit de la locul accidentului

Conform autorităților, prietenii ar fi fugit de la locul accidentului, lăsându-l pe tânărul de 20 de ani să zacă pe asfalt. Anchetatorii au deschis un dosar penal, iar șoferul de 21 de ani care l-a lovit din plin cu mașina pe Isac este cercetat pentru omor din culpă. Tânărul le-a spus polițiștilor că s-a trezit brusc cu acesta în față și nu a mai putut să evite impactul

Mama tânărului, care lucrează ca și îngrijitoare, s-a dus imediat să-și vadă fiul. În urma impactului Isac a fost aruncat la câțiva metri de către autoturism. Medicii au ajuns imediat la fața locului și l-au transportat de urgență la spital, însă tânărul s-a stins din viață la scurt timp.

Sursa:spynews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *