Șofer român de TIR, accident înfiorător în Germania

Tragedie în Germania, pe autostrada A99 la ieșirea Haar în direcția Nürnberg, unde un cumplit accident rutier a dus la moartea unui tânăr de 21 de ani. Aflat la volanul unei mașini Kia, băiatul s-a izbit cu viteză de un TIR condus regulamentar de un șofer român. Potrivit polițiștilor, după primele cercetări, autoturismul a intrat sub camionul de 40 de tone, care circula pe banda din dreapta, și a fost târât câțiva metri înainte ca ambele vehicule să se oprească. 

De Veronica Micu la 26.10.2023, 11:05

Șofer român de TIR, accident înfiorător în Germania. Un tânăr de 21 de ani a murit pe loc, după ce a intrat cu viteză sub camionul de 40 de tone – Thomas Gaulke via merkur.de

  Nenorocirea s-a produs miercuri după-amiază, în jurul orei 13.00. Conform poliției din Hohenbrunn, șoferul de 21 de ani, din cartierul Dachau, din motive necunoscute s-a izbit cu mașina de semiremorca unui autotractor condus de un român de 24 de ani, care circula pe banda din dreapta. 

  Mașina a intrat sub camion și a fost târâtă pe șosea înainte ca ambele vehicule să se oprească

  Iar impactul a fost unul devastator, fără urme de frânare. Mașina a intrat sub camionul de 40 de tone și a fost târâtă aproximativ zece metri înainte ca ambele vehicule să se oprească.

  Potrivit publicației Münchner Merkur, șoferul din Kia a rămas blocat între fiare, iar încercările de resuscitare au fost în zadar, fiind declarat decedat.

  La locul tragediei au intervenit un elicopter de salvare, precum și numeroase echipaje de poliție și pompieri. Autostrada a fost închisă ore întregi, traficul fiind reluat în jurul orei 15.45. 

  Sursa:observatornews

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *