Accident rutier în zona localității Birchiș

Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 20 Noiembrie 2023, în zona localității Birchiș.

Din primele informații, în jurul orei 07:30 în zona localității Birchiș din județul Arad, a avut loc o tamponare implicând două autoturisme. Incidentul a implicat trei persoane, dintre care două au necesitat îngrijiri medicale urgente.

Serviciile de urgență, în special SM Birchis și SAJ B2 Săvârșin, au fost alertate și s-au deplasat la fața locului pentru a acorda asistență medicală. Echipajele medicale sunt angrenate în acțiuni de stabilizare a stării de sănătate a victimelor și acordare a primului ajutor.

Situația este în curs de gestionare, iar autoritățile intervin pentru normalizarea traficului și desfășurarea anchetei necesare pentru stabilirea cauzelor exacte ale tamponării.

Recomandăm șoferilor să manifeste precauție în zonă și să urmeze indicațiile autorităților de reglementare a traficului pentru a evita orice alte incidente. Vom furniza actualizări pe măsură ce informațiile devin disponibile.

Update: Trei victime, dintre care doi bărbați șoferi în vârstă de 35 de ani au refuzat transportul la spital. Totodată, un pasager în vârstă de 18 ani, implicat în același vehicul cu șoferul de 35 de ani, a fost transportat la spital de către echipajele SAJ B2 Săvârșin. Echipele de intervenție continuă să monitorizeze și să gestioneze situația pentru a asigura siguranța și bunăstarea tuturor persoanelor implicate.

Sursa:infotraficromania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *