Accident cu șapte victime în București

Șapte persoane au fost duse în această dimineață la spitale din București, după un grav accident rutier, în Sectorul 3 al Capitalei. Printre răniți sunt și doi minori de 16, respectiv 17 ani.

Două autoturisme au intrat în coliziune după ce unul dintre șoferi nu s-ar fi asigurat. Impactul violent a răsturnat o mașină pe plafon. Mai multe victime au fost eliberate din caroserii de pompierii de la descarcerare.

Accidentul a avut loc în jurul ore trei dimineața, în apropiere de Gara Cățelu din București. Din primele informații, un șofer ar fi vrut să vireze la stânga, iar mașina care venea din sensul opus, cu viteză, l-ar fi izbit violent. În cele două vehicule, unul înmatriculat în București, altul cu număr de Dolj, erau în total șapte persoane.

În urma impactului, una dintre cele două mașini s-a răsturnat pe plafon. Dintre cele șapte victime, cinci au avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare. La locul accidentului a fost o desfășurare amplă de forțe.

Pompier Bogdan Pruteanu, ISU București-Ilfov: „Am intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, două descarcerări și șapte resurse medicale”.

Răniții au fost stabilizați la fața locului și transportați apoi cu ambulanțele la spitalele din Capitală.

Mihaela Stătescu, medic coordonator: „Doi au ajuns la Floreasca, doi la Pantelimon, am avut și doi minori între cele șapte victime,unu la Marie Curie, unu la Alexandrescu și o victimă la Bagdasar”.

Șoseaua Gării Cățelu a fost blocată zeci de minute din cauza accidentului.

Sursa:stirileprotv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *