Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Accident în Timișoara, din care un tânăr a scăpat ca prin minune

Accident spectaculos si trafic complet blocat pe Aleea Ripensia din Timisoara, duminica dupa-amiaza.

Soferul unui autoturism BMW a pierdut controlul volanului pe carosabilul umed, masina a derapat, s-a lovit de balustradele din metal de pe marginea strazii si s-a rasturnat cu rotile in sus.

Din fericire, soferul, un tanar de 20 de ani, s-a ales doar cu o sperietura zdravana, insa medicii de pe ambulanta, sositi in mare graba la locul accidentului, au decis sa-l duca la spital pentru investigatii.

„Un tanar de 20 ani din Bihor a condus autoturismul pe Aleea Ripensia, dinspre Sala Olimpia, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, a intrat in coliziune cu stalpii metalici de pe marginea carosabilului, dupa care s-a rasturnat. Soferul a fost preluat de ambulanta si dus la spital pentru investigatii  medicale. Era singur in masina. A fost intocmit dosar pentru vatamare corporala din culpa”, a declarat pentruopiniatimisoarei.ro Mirela Draghicioiu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

 

sursa: opiniatimisoarei.ro