Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

A scăpat ca prin minune după ce a intrat cu maşina într-un TIR

Un grav accident rutier a avut loc, marti dimineaţă, la ieșire din Pașcani spre Ruginoasa.

O mașină a ajuns sub un tir din cauza neadaptării vitezei la condițiile meteo. Șoferul mașinii Ford implicata în accident a ajuns la spital în stare grava. La fata locului au venit echipaje și de la drumuri naționale.

Șoferul din autoturismul marca Ford, din Botoșani, în vârstă de 39 ani, a pierdut controlul directiei de mers și a intrat în coliziune cu un tir, de aici ajungând în șanțul de la marginea drumului.

In urma impactului, soferul autoturismului a ramas incarcerat și a suferit răni grave. Victima a fost preluata de un echipaj medical SMURD si a fost transportata la spital. Mașina a fost distrusă în totalitate în urma impactului.

Politistii au ajuns la fata locului pentru a efectua masuratori, dar și pentru a dirija traficul ce a fost blocat pentru câteva minute.