Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Duster pick-up cu patru uşi, surprins fără camuflaj în România !

Un angajat de la Automobile Dacia a fotografiat un Duster pick-up cu patru portiere aflat în teste pe şoselele din România.

Ştim deja că Dacia/Renault lucrează la un Duster pick-up cu patru portiere. Am văzut poze cu modelul camuflat în Argentina, dar era doar o chestiune de timp până când apărea unul şi în România.

Un angajat Dacia, Gabriel C., a publicat pe profilul său de Facebook o fotografie cu un Duster pick-up double cab necamuflat, aflat în teste în jurul Piteştiului.

PICKUPINTERIOR

 

Conform 0-100.ro, care citează oficiali din interiorul companiei Dacia, exemplarul roşu fotografiat a fost făcut de firma Romturingia, aceeaşi care a pregătit flota de Dustere pick-up cu două uşi pentru OMV-Petrom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.