Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Persoane rănite grav după ce maşinile lor s-au ciocnit şi au luat foc

Patru persoane au fost rănite grav în timpul nopţii de marţi spre miercuri, în urma unui accident rutier care a avut loc pe Drumul Naţional 7, în Merişani, judeţul Argeş. În urma impactului, maşinile au luat foc.

Accidentul urmat de incendiu a avut loc în Merişani, pe DN 7, între municipiile Piteşti şi Curtea de Argeş. În urma coliziunii dintre cele două autovehicule, unul dintre acestea a luat foc, iar flăcările s-au extins rapid şi la celălalt.

„Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier urmat de incendiu, la Merişani, după calea ferată. Evenimentul s-a soldat cu victime, care au fost transportate la spital. Au ars ambele maşini. Am intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj de terapie intensivă mobilă, un echipaj SMURD de prim ajutor, iar colegii noştri de la SAJ, cu o ambulanţă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Mădălina Epure purtător de cuvânt al ISU Argeş.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Sursa:mediafax.ro