Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

DRUM IMPORTANT DIN ROMÂNIA VA FI ÎNCHIS pentru opt luni

La sfârșitul acestei luni, încep lucrările de reparație la podul de la Mărăcineni una dintre punțile care fac legătura dintre Muntenia și Moldova.

Astfel, sensul de mers dinspre Râmnicu Sărat spre Buzău va fi închis pentru opt luni. Anunțul a fost făcut de oficialii CNAIR, care au spus că licitația pentru desemnarea constructorului se desfășoară fără probleme.

„În data de 20 iulie s-au deschis ofertele pentru podul de la Mărăcineni. În acest moment ne aflăm în faza de evaluare, care are ca termen limită 15 august. Trebuie să precizăm că a fost depusă o singură ofertă pentru acest proiect. Trebuie să precizez şi că, după semnarea contractului se va da ordinul de începere a lucrărilor, iar lucrările vor dura opt luni de zile.”, a declarat purtătorul de cuvînt al CNAIR, Alin Șerbănescu.

Podul va intra în reparații capitale, se vor reface structurile metalice și vor fi consolidați stâlpii de beton, valoarea totală a lucrărilor ridicându-se la 5 milioane de lei. Podul este zilnic tranzitat de peste 40.000 de mașini.