Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

TRAGIC: Nu a respectat regulile staționării în pantă şi a fost strivit de propria maşină

Un vasluian a murit după ce a fost călcat de propria sa mașină! Bărbatul a parcat în pantă, însă a uitat să tragă frâna de mână. Mașina a luat-o la vale, iar bărbatul a încercat s-o oprească cu mâinile. I-a fost fatal.
Când a observat că autovehiculul s-a pus în mişcare, bărbatul de 64 ani s-a dus în spatele acestuia, încercând să-l oprească cu mâinile. Din păcate, şoferul a căzut, astfel încât maşina a trecut peste el, rămânând blocat sub aceasta”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Georgică Onofreiasa.
Soţia victimei a sunat la 112 şi la locul accidentului au fost trimise o autospecială de descarcerare de la ISU Vaslui şi o ambulanţă. Şoferul a fost scos de sub maşină, dar în ciuda manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul.
Sursa:evz.ro