Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

O sursă bună de zinc, seminţele de dovleac sunt indicate pentru o imunitate de fier în această toamnă

Dacă vremea schimbătoare este responsabilă pentru răceala de sezon, încearcă s-o tratezi cu ajutorul leacurilor naturiste! Unul dintre cele mai indicate este cel cu seminţe de dovleac.

Imagini pentru seminte de dovleac

Acum este perioada în care organismul este expus la tot felul de viroze, răceli şi afecţiuni mai ales la nivelul căilor respiratori.

Dacă vrei să combaţi aceste afecţiuni de sezon, indicat ar fi să apelezi la puterea tratamentelor naturiste, şi cele mai indicate ingrediente naturale sunt bineînţeles mierea şi seminţele de dovleac.

Cunoscută pentru faptul că este un antiinflamator natural, mierea este benefică pentru a înlătura afecţiunile ce pot să apară la nivelul gâtului mai ales.

De aceste calităţi se bucură şi seminţele de dovleac cu specificarea că acestea au un conţinut ridicat de vitamine, în special vitamina E şi A, doi dintre cei mai puternici antioxidanţi, benefice pentru imunitatea ta.

Seminţele, sănătoase pentru inimă

Datorită cantităţii bune de magneziu conţinută de seminţele de dovleac, acestea sunt indicate a fi consumate pentru a te bucura de o inimă sănătoasă, ajutând la menţinerea tensiunii arteriale în valori normale şi la prevenirea accidentelor cardiovasculare.

Sursa: adevarul.ro