Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

ACCIDENT. O mașină a lovit un tractor – un om a murit, 7 răniți!

Un om a murit și 7 sunt răniți în accidentul ce a avut loc în județul Sălaj, pe DN1H, între localitățile Șimleu și Pericei. Marți, în jurul orei 17.30, un autoturism a intrat în plin în remorca nesemnalizată a unui tractorul.

Pasagerul de pe locul din dreapta față al autoturismului a murit, iar patru adulți și trei copii sunt răniți și au fost transportați la spital. La fața locului au intervenit echipaje de Poliție din Șimleu și Zalău și 5i ambulanțe, iar autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

Potrivit poliției, accidentul s-a produs pe fondul nerespectării distanței în mers, oar tractorul și remorca nu aveau semnalizare corespunzătoare. La verificarea cu alcooltestul s-a stabilit faptul că șoferul tractorului avea o alcoolemie de de 0.96 mg/l alcool pur în aerul expirat.