Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Tânăr ucis de un șofer de 19 ani – victima, lăsată în agonie pe marginea drumului!

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost găsit mort la marginea drumului județean care străbate comuna Moldova Sulița, Suceava, cu leziuni care au indicat clar faptul că a fost accidentat mortal de o mașină.

Descoperirea a fost făcută ieri dimineață, în jurul orei 5.00, iar o echipă complexă de polițiști rutieri și specialiști în criminalistică au demarat cercetări la fața locului. Din primele date rezultă că accidentul ar fi fost provocat de un șofer începător, în vârstă de numai 19 ani.

Tânărul care a murit, Iulian Dumitru Ostaficiuc, a fost găsit de un martor. Era căzut pe carosabil, în stare de inconștiență. La fața locului a fost chemat un echipaj medical, care a constatat decesul.

În baza urmelor găsite la locul accidentului, polițiștii au identificat doi suspecți. Inițial, a fost vorba de un tânăr de 22 de ani, care era și băut, însă ulterior s-a ajuns la un tânăr de 19 ani, din Moldova Sulița. Acesta a trecut cu mașina prin locul în care a avut loc accidentul, iar polițiștii au indicii destul de serioase că el a provocat accidentul.

Autoturismul condus de tânărul suspectat de producerea accidentului urmează a fi investigat din punct de vedere criminalistic.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă și continuă cercetările, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs tragedia.

Sursă: monitorulsv.ro