Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

TAROM, implicată într-un nou SCANDAL

TAROM este în centrul unui nou scandal. Pasagerii cursei Amsterdam – Bucureşti au înnoptat în aeroport, după ce li s-a spus că aeronava, cu care ar fi urmat să se întoarcă acasă, are o defecţiune tehnică. Duminică dimineaţă au ajuns în ţară 114 pasageri, iar 6 au fost „uitaţi” în Olanda. Incidentul l-a costat funcţia pe şeful reprezentanţei TAROM din Amsterdam. Ultimii pasageri au ajuns azi noapte, pe aeroportul Henri Coanda.

Cei 120 de pasageri care ar fi trebuit să plece cu avionul Tarom din Amsterdam spre București au avut parte de o noapte de coșmar.

Fiecare s-a descurcat cum a putut. Unii au dormit pe bănci sau chiar pe jos, în sala de așteptare. Oamenii acuză compania ca nu le-a oferit niciun sprijin.

Oamenii s-au plâns ca reprezentantul TAROM din Amsterdam a ajuns la ei prea târziu. Conducerea companiei l-a revocat din funcție.

Pasagerii s-au întors la București ieri dimineață. Șase dintre ei au fost uitați în Amsterdam, dar au ajuns azi noapte în Capitală.