Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

CNADNR vrea să revizuiască studiul de fezabilitate pentru secţiunea Făgăraş-Sighişoara din Autostrada Braşov-Oradea

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România vrea să încheie un contract de revizuire a studiului de fezabilitate pentru secţiunea Făgăraş – Sighişoara a Autostrăzii Braşov-Târgu Mureş-Cluj-Oradea, valoarea estimată a contractului fiind de aproximativ 17,40 milioane de lei, fără TVA, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 18 august 2015, ora 9,50 iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 august 2015, ora 10,00. Deschiderea ofertelor are loc în data de 18 august 2015, ora 12,00, la sediul CNADNR.

SURSA CAPITAL.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *