Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

ACCIDENT GRAV. Două mașini s-au ciocnit – un mort și patru răniți!

Un om a murit și patru persoane au fost rănite, azi, pe DN 2 F, la ieșirea din municipiul Vaslui către Bacău, în urma impactului frontal dintre două mașini.

Potrivit ISU Vaslui, în urma accidentului au fost cinci victime, patru dintre ele fiind încarcerate. Dintre ele, una nu a mai putut fi scoasă în viață.

„Au fost cinci victime adulte, dintre care una conștientă neîncarcerată și patru încarcerate. Dintre acestea din urmă, una a fost găsită decedată”, arată ISU Vaslui.

Centrul Infotrafic al Poliției Române a transmis că circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri ale DN2F, la ieșirea din municipiul Vaslui către Bacău, din cauza accidentului rutier în care au fost implicate două autovehicule.

Din primele date, impactul a avut loc frontal, în urma pătrunderii pe contrasens a unuia dintre autoturisme.

Sursă foto: vremeanoua.ro