Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

Știai de pericolele URIAȘE la care te expui dacă stai cu picioarele pe bord?

O femeie de peste Ocean a aflat pe pielea ei cât de riscant este să îţi ţii picioarele întinse pe bordul maşinii în timp ce aceasta se află în mişcare.

Potrivit site-ului keepyourbody.com, Bethany şi prietenul ei se întorceau către casă, după o vizită făcută rudelor din Michigan. Obosită fiind, Bethany a adormit pe scaunul din dreapta, după ce şi-a întins piciooarele pe bordul maşinii.

Pe şosea s-a produs o mică tamponare între o motocicletă şi un automobil, tamponare care a declanşat, din nefericire, un accident în lanţ. Maşina în care se afla femeia a intrat din plin într-un camion. Iubitul acesteia s-a ales cu 100 de copci, însă Bethany nu a fost atât de norocoasă.

Pentru că a avut picioarele întinse pe bord, în momentul producerii accidentului, picioarele lui Bethany au fost rupte de airbag-ul declanşat de impact. Pentru că genunchii i-au lovit faţa din plin, femeia a rămas fără un ochi, iar nasul şi pomeţii i-au fost sparte.

Accidentul a marcat-o pe viaţă pe Bethany, care urmează un tratament cu calmante puternice pentru a suporta durerile, dar şi un tratament injectabil cu sedative care să o ajute să treacă de perioada de stres posttraumatic.