Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Treceri de pietoni care duc… NICĂIERI

După ce au fost asfaltate mai multe ulițe din satul Crovu, comuna Odobești, muncitorii s-au apucat să traseze și marcajele rutiere. Localnicii s-au trezit cu o mulțime de treceri de pietoni, care pleacă de niciunde și duc nicăieri.

Localnicii din satul Crovu, comuna Odobești din Dâmboviț s-au trezit peste noapte cu ulițele împânzite de treceri de pietoni. Oamenii au încercat să descifreze logica după care au fost trasate marcajele. Trecerile pleacă de niciunde și te duc nicăieri.

Trecerile sunt amplasate unde nu te gândești cu gândul, spune o localnică. De asfalt aveau nevoie, dar nu înțeleg cum i-ar putea ajuta aceste treceri de pietoni. Am mers și noi la primărie să căutăm o explicație. Viceprimarul se amuză și el de zebrele din Crovu. Spune că primăria nu poate interveni. Lucrarea este din fonduri europene, va fi verificată, dar nu este încă finalizată. În momentul recepției, toți banii irosiți vor fi imputați constructorului. Deocamdată, nici măcar șanțurile și podețele nu sunt gata.

Sursa:publika.md