Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

Accident pe DN7 soldat cu 2 raniti

Trei TIR-uri s-au ciocnit, joi, pe DN 7, in zona localitatii aradene Milova, iar doi dintre soferi au fost raniti grav si transportati la spital, in timp ce traficul a fost complet blocat doua ore, la ora transmiterii acestei stiri circulandu-se, alternativ, pe o banda din cele doua.
Accidentul a avut loc intr-o curba deosebit de periculoasa de pe DN 7, in zona localitatii aradene Milova, unde soferul ceh al unui TIR care circula dinspre Deva spre Arad a pierdut controlul volanului si autotrenul a intrat pe contrasens.

Potrivit Biroului de presa al Politiei Judetene Arad, soferul ceh circula cu viteza neadaptata la drumul alunecos, in conditiile in care ploua. “Soferul franase in curba, iar remorca a intrat in balans si a lovit lateral un TIR care circula din sens opus. Ulterior, acelasi automarfar a lovit un al doilea TIR de pe contrasens, insa frontal”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Arad, Ovidiu Liber.

Cele doua TIR-uri lovite pe contrasens apartin unei firme din Ungaria si transportau oglinzi si sticla, iar soferul ceh transporta materiale textile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.