Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Ce mărțișor să cumperi în funcție de zodie

MĂRȚIȘOR ZODIAC.  Fie că este vorba despre mama, iubita sau soţia ta, trebuie să fii atent la ce mărțișor cumperi pentru a nu face un cadou nepotrivit. Uite ce mărţişoare să alegi în funcţie de zodia femeilor din viaţa ta!Play Video

MĂRȚIȘOR BERBEC

Femeia Berbec este o fire dinamică, întreprinzătoare şi foarte curajoasă. I se potriveşte un mărţişor de culoare roşie: o bijuterie scumpă, ornată cu pietre semipreţioase va fi cadoul ideal. Nu cumpăra ceva ieftin şi de proastă calitate pentru că Berbecii nu vor fi deloc încântaţi.

MĂRȚIȘOR TAUR

Femeia Taur este o persoană calmă, îşi doreşte stabilitate şi confort. Dar iubeşte şi luxul. Alege pentru ea un mărţişor confecţionat din cupru, metalul caracteristic zodiei sau un talisman din safir.

MĂRȚIȘOR GEMENI

Gemenii pun mare accent pe iubire. Ai putea cumpăra inimioare sau cupidoni. Şi o felicitare ar fi potrivită. Femeia Gemeni va fi foarte impresionată de gestul tău tandru şi plin de iubire.

MĂRȚIȘOR RAC

Este o romantică incurabilă. E foarte atentă la detalii şi este foarte impresionată de lucrurile delicate. Racul este o zodie sensibilă iar mărţişorul ar trebui să fie la fel: flori, o felicitare sau bijuterii din argint.

MĂRȚIȘOR LEU

Imagini pentru martisoare din aur

Cumpără ceva de calitate, scump, de dimensiuni mari şi colorat. Poţi alege bijuterii din aur, cu pietre semipreţioase, din jad sau onix.

MĂRȚIȘOR FECIOARĂ

Imagini pentru martisoare  trifoi

Este o fire tradiţională lşi conservatoare deci va fi impresionată de un coşar, un trifoi, un ghiocel sau o potcoavă.

MĂRȚIȘOR BALANȚĂ

Imagini pentru martisoare  haios

Balanţa are un simţ al umorului dezvoltat, iar mărţişorul trebuie să fie unul haios, amuzant, simpatic. Femeia Balanţă va fi încântată de orice mărţişor-jucărie.

MĂRȚIȘOR SCORPION

Imagini pentru martisoare  scorpion

Femeia Scorpion este pasională, energică dar şi răzbunătoare. Alege un mărţişor care să fie unic, rar, confecţionat din fier sau oţel.

Săgetătorii iubesc aventura şi călătoriile

Imagine similară

Femeia Săgetător este o fire independentă, nu se lasă pradă iubirii şi nu suportă dulcegăriile. Nu acceptă să fie încătuşată într-o relaţie. Evită deci mărţişoarele care fac referire la dragoste şi iubire. Mai degrabă alege un mărţişor care să aibă o încărcătură spirituală.

Capricornul se bucură de simplitate

Imagini pentru martisoare  sagetator

Femeia Capricorn apreciază un mărţişor simplu, tradiţional dar de calitate. Este o femeie matură şi foarte echilibrată care respectă tradiţia şi moralitatea.

Mărţişor ingenios pentru Vărsători

Imagini pentru martisoare  sagetator

Femeia Vărsător este spontană, originală, directă, nonconformistă şi cu simţul umorului. Mărţişorul ales pentru ea trebuie să fie unul ingenios, să iasă din banal şi cotidian, cu alte cuvinte să fie deosebit.

Talismane pentru peşti

Imagini pentru martisoare  stea

Sunt femei optimiste, vesele, intuitive şi devotate. Sunt fascinate de mistere aşa că ai putea să cumperi un mărţişor ce reprezintă corpuri cereşti, stele, talismane şi amulete. 

Sursa:clik

Imagini:google