Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Bolid de lux, cu plăcuţe false, făcut praf de către un tânăr

Un bolid de lux, marca Jaguar, a fost găsit răsturnat pe un câmp, din comuna dâmboviţeană Băleni.

Imagini pentru Bolid de lux, cu plăcuţe false, făcut praf de către un tânăr

Un şofer care a observat maşina extrem de avariată a sunat la 112. Oamenii legii au stabilit că maşina avea plăcuţele de înmatriculare ale unui autoturism Dacia.

După câteva ore de căutări, poliţiştii l-au găsit şi pe proprietarul real al maşinii. Un şofer care se deplasa pe Drumul Judeţean 711, în dreptul localităţii Baleni, a observat un autoturism rasturat în afară părţii carosabile şi a sunat la 112.

Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţă locului, însă în maşină nu a fost găsit nimeni.    După verificarea plăcuţelor de înmatriculare poliţia a aflat că acestea aparţîn unui autoturism Dacia, nicidecum maşinii pe care se află, adică un Jaguar.     

Accidentul s-a petercut chiar la intrarea în comună Baleni şi nimeni nu pare să fi văzut cum s-a petrecut. Se pare că în maşină se aflau mai multe persoane.   

Se iau in calcul mai multe ipoteze, inclusiv că maşină să fie furată sau neinmatriculată.  Poliţia efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.  

Şoferul a fost identificat, fiind vorba de un tânăr de 23 de ani, din Băleni.  Acesta s-a ales cu dosar penal pentru că a condus o maşină neînmatriculată, care avea montate numere false.

Sursa:adevarul