Horoscop pentru joi, 28 martie 2019

Berbec
Zodia Berbec
Astazi, bine ar fi sa te ocupi de cariera si de imaginea ta in ochii celorlalti. Dialogurile cu sefii iti pot aduce informatii noi legate de viitorul carierei tale. Exista si nemultumiri in acest sens, dar privește partea buna a lucrurilor. Statutul tau social si modul in care te trateaza ceilalti se pot modifica excelent, dar asta depinde doar de tine. Spre seară, alatura-te celor dragi la o mica petrecere.

Taur
Zodia Taur
Relatiile cu strainatatea sunt prezente. S-ar putea sa ti se ofere sansa sa pleci la studii sau in interes de serviciu in afara granitelor tarii. Totusi, bine este sa iei in calcul si factorul neprevazut. Chiar daca apar rasturnari de situatie, totul este spre binele tau. In a doua parte a zilei, programeaza-ti vizionarea unei piese de teatru, ascultarea unui concert de muzica sau o plimbare in aer liber.

Gemeni
Zodia Gemeni
Pentru tine este o zi buna pentru achitarea taxelor, impozitelor si a datoriilor de orice fel. Norocul la banii si bunurile altora este la ordinea zilei, dar fii cu bagare de seama. Discordia iti poate crea neplaceri in orice moment. Verifica atent situatia documentelor ce vizeaza banii. S-ar putea sa descoperi nereguli, dar cu prudenta si discernamant se pot remedia. Dozează-ți eforturile!

Rac
Zodia Rac
Astrele te sfatuiesc sa te ocupi de relatiile parteneriale si colaborari. Exista multa agitatie in acest domeniu, dar si multa sustinere. Bine ar fi sa verifici situatia parcurgerii etapelor in cadrul colaborarilor in care esti implicat. Sunt posibile neintelegeri cu partenerii, dar dialogul amiabil va juca un rol important in solutionarea conflictelor. In a doua parte a zilei, rezerva-ti timp si pentru partenerul de viata.

Leu
Zodia Leu
Ai foarte multe treburi de rezolvat la serviciu. Relatiile colegiale sunt destul de tensionate, dar presărate si cu aspecte bune. Combativitatea de care dai dovada in rezolvarea sarcinilor care iti revin nu prea este privita cu ochii buni de catre sefi. Pe de alta parte, bine este sa retii ca doar tu iti esti cel mai bun aliat. Sanatatea este vulnerabila. Fii prudent cu organismul tau si odihneste-te mai mult.

Fecioara
Zodia Fecioara
Zi minunata pentru tine la capitolul distractii. Esti pus pe șotii, insa ceilalti s-ar putea sa iti taie elanul. Relatia cu persoana iubita stă pe un bulgăre de dinamită. Temperează-ți veselia si cheful de glume pe seama altora. Orienteaza-ti eforturile catre activitati dragi sufletului tau. Altii pot avea surprize din partea copiilor. In a doua parte a zilei se recomanda odihna.

Balanta
Zodia Balanta
Treburile gospodaresti sunt tema principală a zilei. Ai spor la curatenii generale, reparatii curente si reamenajari interioare. Se poate pune problema achizitionarii unei locuinte sau a unui teren. Noul se va instala in acest segment pe neasteptate. Relatiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate. Evita discutiile contradictorii si fii conciliant. Nostalgia copilariei te va cuprinde spre seara.

Scorpion
Zodia Scorpion
Se pare ca vei fi mai mult pe drumuri. Daca esti nevoit sa calatoresti, fii cu bagare de seama si verifica atent toate detaliile. Pentru altii pot aparea aspecte legate de forme de scolarizare pe termen scurt. Intalnirile si dialogurile cu prietenii apropiati te pot pune pe ganduri. Nu lua de bun chiar tot ce afli. Insa, unele vesti iti vor fi de folos peste o vreme. In a doua parte a zilei se intrezaresc treburi casnice.

Sagetator
Zodia Sagetator
Aspectele banesti s-ar putea sa te preocupe intreaga zi. Poti primi cadouri si recompense, dar si banii meritati in urma muncii depuse la un loc de munca. Capitolul financiar este foarte dinamic, insa prudenta si discernamantul te pot feri de neplaceri. Energia viatala este la cote scazute, asa incat ocupa-te doar de activitati usoare. Dupa-amiaza, orienteaza-ti gandurile si catre laturile spirituale ale vietii.

Capricorn
Zodia Capricorn
O zi foarte dinamica. Relatiile parteneriale sunt in continua transformare, iar daca esti implicat in proiecte, se pare ca ai foarte de mult de lucru. Va trebui sa te bazezi doar pe fortele tale. Fii prudent si tine cont si de parerile celorlalti. Chiar daca exista multe nemultumiri sufletesti, la capitolul financiar sunt posibile surprize placute. Spre seara recomandabil este sa stai mai mult in preajma celor dragi.

Varsator
Zodia Varsator
Îți este de mare folos odihna si dialogul cu propria ta fiinta. Se pare ca in sufletul tau este multa forfota, iar ceilalti nu pot intelege acest lucru. Sunt posibile insomnii, vise premonitorii si revelatii legate de evenimentele si oamenii din viata ta. Evita activitatile care te solicita prea mult. Sănătatea este vulnerabilă. In a doua parte a zilei plimba-te in aer liber, mediteaza intr-o biserica sau bucura-te de o carte buna.

Pesti
Zodia Pesti
Prietenii alcatuiesc subiectul tau favorit de astazi. Este nevoie de multa prudenta in toate tipurile de relatii. Ai multa sustinere din partea celorlalti, dar se pare ca tu nu prea observi acest lucru. Detasează-te de toti si de toate. Poti primi sfaturi si indemnuri folositoare, chiar daca unele nu iti sunt pe plac deocamdata. In a doua parte a zilei, asculta-ti sufletul si retrage-te in locuri linistite.

sursa: astrocafe.ro