Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

Alcoolemie record înregistrată de etilotest în cazul unei şoferiţe oprite de poliţişti în trafic

O femeie de 49 de ani este cercetată pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, după ce oamenii legii au oprit-o pentru un control de rutină în trafic, constatând că aceasta se afla în stare avansată de ebrietate.

Miercuri, 12 iunie, în jurul orei 21,15, poliţiştii din cadrul secţiei 3 Poliţie Galaţi au oprit în trafic, pe strada Furnaliştilor din municipiul Galaţi, un autoturism la volanul căreia se afla o femeie, de 49 de ani.

”În urma testării alcoolscopice a acesteia, aparatul etilotest a înregistrat valoarea de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Şoferiţa a fost condusă la spital în vederea prelevării de mostre biologice şi a stabilirii alcoolemiei, aceasta fiind cercetată acum pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Sursa:adevarul